SPX - Where Ideas Meet Industry

Rólunk

Az SPX Flow Technology cégcsoport

Az SPX Flow Technology cégcsoport folyadékok kezeléséhez, keveréséhez, adagolásához és továbbításához, illetve levegõ és gázok szûréséhez és dehidratálásához szükséges mérnöki szolgáltatásokat és termékeket gyárt, illetve értékesít. Cégünk jól ismert piacvezetõ márkáiról és kulcsrakész projektjeirõl, az SPX Flow Technology globális irodahálózata elsõsorban az élelmiszer-, és italipari, energetikai és ipari vevõkkel áll kapcsolatban.

Tudjon meg többet az SPX Flow Technology tevékenységérõl ezen a linken.

Az SPX Flow Technology cégcsoport az SPX Corporation része

Az SPX Corporation (NYSE: SPW) az amerikai Fortune 500 cégek közé tartozik és több iparágban piacvezetõ szerepet tölt be, a kritikus megrendelõi problémákra magasan specializált mérnöki szolgáltatásokkal válaszolunk.

Az SPX termékei és technológiái fontos szerepet töltenek be a globális infrastrukturális hálózatok növekedésében, segítenek a világszerte növekvõ villamos áram és energiaigény kielégítésében, illetve megoldásokkal szolgálnak az energetikai iparágak számára, például a szén és földgáz, az atomenergia, a napenergia és geotermikus ipar területén. Cégünk innovatív termékportfoliója számos energia-hatékony terméket tartalmaz, például a világ számos pontján mûködõ erõmûi hûtõrendszereket, korszerû élelmiszeripari komponenseket, és komplett kulcsrakész élelmiszer,- és italipari üzemeket, továbbá az olaj-, és gázkutatásban, szállításban finomításban és elektromos áram generálásban alkalmazott feldolgozó berendezéseket, valamint a jármûkarbantartásban és javításban használatos kézi diagnosztikai eszközöket és olyan transzformátor állomásokat, amellyel az energetikai cégek szabályozhatják az áram szállítását és disztribúcióját.

Az SPX központi székhelye az Egyesült Államok béli Charlotte (North Carolina) városban van, cégünk több mint 35 országban 15.000 alkalmazottat foglalkoztat.